Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Evidence majetku pomocí RFID

Pokud zatím evidujete majetek pomocí čárových kódů, jistě víte, jaká to úskalí. Někdy je kód od uklízečky vymazaný a nečitelný, někdy je dole ve tmě, někdy mezi skříní a zdí a někdy ho nevidíte, ačkoliv víte, že ještě loni na nábytku musel být. Pokud chcete tento proces zrychlit na desetinu času, přejděte na RFID.

 

Velká výhoda technologie RFID je rychlost. Při čtení jednotlivých čárových kódů Vám průměrně velká kancelář s dvaceti položkami může trvat pět i deset minut. Když ale použijete RFID, tak například čtečky RFID Alien H450 nebo Cipherlab RK25 s RFID UHF nástavcem načtou vybavení v dosahu pěti metrů během pár sekund. Pak již jen řešíte následné změny v evidenci nábytku na displeji terminálu. Nemusíte lézt po čtyřech ani strkat ruku za skříň, zkrátka vše vyřešíte pohodlně a rychle.

RFID tagy jsou zároveň potisknutelnou nálepkou, takže mohou nést stejnou informaci v čárovém/2D kódu. Příkladem běžného tagu je RFID-T-ALN9830. Evidovat můžete i kovový inventář díky tagům na kov, například pomocí tohoto tagu ZEB-RFID-10027757-1.

 

Vzhledem k tomu, že vhodné čtečky pro RFID UHF jsou s operačním systémem Android, můžete si vhodnou aplikaci pro správu majetku naprogramovat sami nebo oslovte nás. Připravíme Vám takovou aplikaci na míru. Může být jednoduchá, kde jen porovnáváte položky oficiálního inventáře místnosti nebo rovnou můžete přiřazovat přenesené židle do nových místností ... zkrátka tak, jak vy to potřebujete. Pro Android programujeme již od roku 2017 a inventarizaci majetku řešíme již od roku 2000.

Teď už nezbývá, než si nechat od nás spočítat náklady a porovnat s tím, kdy se Vám investice vrátí na ušetřeném čase.

Poptejte nás: obchodnici@codeware.cz

logo