Novinky Promo akce1
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Jak ve farmaceutickém průmyslu zlepšit procesy díky technologii strojového vidění - Machine Vision

Pokud jde o léčiva, nejde jen o výrobu a přepravu léků – ale o správná data spolu s nimi. Tato data mohou mít formu sériových čísel, dat expirace, 2D čárových kódů a kódů šarží, které jsou všechny navrženy tak, aby chránily kvalitu, autenticitu a účinnost léků přicházejících z výrobních linek. 

Zebra Machine Vision kamery vám pomůžou splnit přísné průmyslové předpisy a vyhnout se vysokým sankcím.

V rychle se rozvíjejícím prostředí farmaceutické výroby jsou efektivita, přesnost a dodržování předpisů zásadní. Využití nejmodernějších technologií strojového vidění od společnosti Zebra Technologies může revolučně změnit váš dodavatelský řetězec, zajistit přesnost a spolehlivost a zároveň splňovat přísné regulační požadavky.

Kontrola kvality a inspekce  
Chytré kamery a senzory pečlivě kontrolují farmaceutické produkty, čímž zajišťují dodržování standardů kvality. Tato technologie čtení čárových kódů a OCR detekuje anomálie v balení, sleduje označování a vzhled produktů, naplněnost plat s léky či hladinu tekutin v ampulích, aby se zabránilo tomu, že se nedostatečné výrobky dostanou do distribuce.

Sledovatelnost a serializace  
Kamery slouží k sledování a trasování produktů v průběhu celého výrobního procesu, od surovin až po distribuci. Pomáhají zlepšit viditelnost dodavatelského řetězce a umožňují rychlou reakci na stahování produktů z trhu a identifikaci padělků. Implementace hardwaru a softwaru od Zebra Technologies vám pomůže splnit regulační požadavky.

Správa šarží a kontrola zásob  
Používejte systémy strojového vidění k automatizaci procesů identifikace a ověřování šarží, což minimalizuje chyby spojené s manuálními metodami skenování. Kamery vám zjednoduší kompletní správu zásob, přesně sledují jejich stav a datum expirace v reálném čase.

Bez ohledu na to, zda potřebujete jednoduché nebo náročné kontroly kvality ve vašem provozu, máme pro vás ideální řešení.  Pro více informací neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení nebo vyplňte kontaktní formulář a náš obchodník se vám ozve.


Pokračujte na další články na našem blogu:

 

logo