Novinky Promo akce1
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Spolehlivá tiskárna s dlouhou životností? Printronix!

Bez ohledu na to, zda vyžadujete jednoduché nebo pokročilé řešení pro váš provoz, tiskárny Printronix vám nabídnou perfektní výkon i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Odolnost
Printronix je značka tiskáren, která je známá svou mimořádnou kvalitou, odolností a dlouhou životností. Jsou stavěny na velké množství tisku a jsou ideální volbou pro náročné prostředí, fungují spolehlivě i v extrémních podmínkách, jako jsou vysoké teploty, vlhkost či prašné prostředí. Tiskárny jsou navrženy tak, aby fungovaly bez poruch, jsou tedy vhodné pro sektory jako je logistika, výroba, zdravotnictví a zejména automobilový průmysl. Jednou z klíčových výhod tiskáren Printronix je jejich dlouhá životnost, která dosahuje až 10 let, což je podstatně více než u běžných termotransferových tiskáren, které vydrží kratší dobu, ty neznačkové dokonce jen pár měsíců nad záruční dobu.

Návratnost investice ROI
Printronix tiskárny představují spolehlivou a nákladově efektivní volbu, která poskytuje dlouhodobou návratnost investice (ROI) v nejnáročnějších podmínkách. Tiskárny Printronix mají nízkou spotřebu energie a zvolíte-li průmyslovou tiskárnu, můžete kupovat spotřební materiál ve větších rolích, takže levněji. Další výhodou je odolnost tiskových hlav a přítlačných válců. Díky tomu, že je nemusíte měnit tak často jako u méně odolných tiskáren, je celkový provoz tiskáren Printronix levnější.

Verifikátor
Některé modely tiskáren Printronix mohou být vybaveny funkcí verifikátoru, která umožňuje kontrolu kvality tištěných čárových kódů v reálném čase. Tato funkce automaticky ověřuje, zda jsou čárové kódy čitelné a odpovídají předepsaným standardům, což je důležité pro vaši jistotu a jako prevence proti vysokým pokutám od vašich odběratelů.

Školení
Naši technici, kteří pravidelně absolvují školení přímo u Printronixu v Německu, jsou plně vyškoleni na kalibraci i správné nastavení tiskáren a verifikátorů. Díky jejich odbornosti zvládnou rychlou instalaci a optimalizaci zařízení, což vám ušetří čas a zajistí bezproblémový start vašeho tisku.

Pro více informací neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení nebo vyplňte náš kontaktní formulář a my se vám brzy ozveme.

 

logo