Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Sportovní čipová časomíra - RFID technologie pro měření času ve sportovním odvětví

Sportovní svět neustále hledá způsoby, jak zdokonalit měření času a přesně zaznamenat výkony sportovců. Jednou z revolučních technologií, která přinesla efektivitu do světa sportovních událostí, je sportovní čipová časomíra.

Jak to funguje?

Tato moderní technologie využívá RFID (Radio-Frequency Identification) k identifikaci a sledování sportovců během závodů nebo jiných sportovních akcí. Sportovci jsou vybaveni RFID tagy, které mohou být pasivní nebo aktivní. Čtecí zařízení umístěná na trati komunikují s těmito tagy a díky RFID technologii umožňují zápis aktuálních časů.

Použití v různých sportech

Sportovní čipová časomíra nachází uplatnění v široké škále sportů. Od atletiky přes cyklistiku až po automobilové závody, tato technologie poskytuje důležitý nástroj pro organizátory událostí a fanoušky, kteří chtějí sledovat každý okamžik závodu.

Výhody pro organizátory a sportovce

Pro organizátory událostí to znamená snadnější a efektivnější správu výsledků. Pro sportovce to znamená spravedlivější hodnocení jejich výkonů a možnost analyzovat své časy a zlepšovat se.

Přečtěte si více o realizaci čipové časomíry pro běžecké závody v našem článku ZDE.

CODEWARE je partnerem a hlavním distributorem společnosti KATHREIN. Díky tomu vám může nabídnout zkušenosti obou společností v různých sférách odvětví.
CODEWARE vám pomůže s návrhem systému RFID pro vaše sportovní závody, navrhne vhodné zařízení včetně potřebného software a konfigurace, popřípadě implementace do dalších systémů.
Pro více informací neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení.

 

logo